2020-06-04 | TICK TACK...
Snart gott folk, snart.. 


2020-06-03 | FÖRTYDLIGANDE REGEL 7!

Vi har fått en hel del frågor angående punkt 7 under regler gällande dokumentation och fotografering av fisk. Vi har nu förtydligat denna regel så att man enklare förstår att fisk inte kan mätas hängandes i gälenInga regler har ändrats utan bara förtydligats. 


Text regel 7 tidigare: 

7. Bilden ska tas rakt ovanför stoppet (inte snett från höger tex) bilder tagna i tvivelaktig vinkel kommer nekas.

Regel 7 tidigare innebär alltså att man inte kan fotografera fisken hängades i gälgreppet mot en stående mätbräda. Det var dock inte supertydligt så därför har vi lagt till en mening som förtydligar detta. Inga regler har alltså ändrats utan bara förtydligats. 


Text regel 7 nu: 

7. Bilden ska tas rakt ovanför stoppet (inte snett från höger tex) bilder tagna i tvivelaktig vinkel kommer nekas. Förtydligande: Detta innebär att fisken måste mätas liggandes mot dekalen, man kan alltså inte fotografera fisken hängandes i ett gälgrepp med dekalen på högkant för då blir vinkeln tvivelaktig.


Hoppas att allt är klart som korvspad nu ;) SKITFISKE PÅ ER! SNART KÖR VI!

Ps. Det går ut ett SMS till alla om detta i morgon så att alla har stenkoll på hur gäddorna skall mätas.


2020-05-31 | Tick tack...
Nedräkningen till start börjar nu på allvar!!
Nästa huvudsponsor ut är våra kära vänner på Catch with care! Med ett sortiment av rang har dom garanterat något ni alla behöver inför starten nästa lördag så se till att vässa krokarna och att fylla upp lådorna med prylar! Se deras senaste produktkatalog här!